Hakkımızda

Ayaz Yapı insana, çevreye ve canlıya saygıdan ödün vermeden sektörümüzdeki gelişmelerle daima ilerleyeceğiz.

Ayrıcalıklı ve mutlu yaşam alanları yaratma hedefleri ile İdeal Yapı çevreci, doğaya ve canlıya önem veren bir misyon üstlenmiştir. Kuruluşundan itibaren daima işinde uzman, “Kaliteli Hizmet” anlayışını önemseyen çizgi üstünde projeler üreterek kendi hedeflerini her zaman yukarı taşımaktadır.

Ayaz Yapı Yalova’da faaliyet gösteriyor. Konutlar, altyapı, avmler, oteller, çevre düzenleme, kent parkları, eğitim ve sağlık projelerinde özellikli yapıların yanında alanlarda özel, kentsel dönüşüm ve kamu sektörüne yönelik hizmet sunmaktadır.

DEĞERLERİMİZ

GÜVENİLİR

SAĞLAM

DİSİPLİNLİ

DÜRÜST

MİSYONUMUZ

Sahip olduğumuz deneyim, uzman kadromuz, kaliteden taviz vermeyen yönetim felsefemiz ve yenilikçi yaklaşımlarımız ile beklenti ve ihtiyaçlar paralelinde; bugün olduğu gibi gelecekte de sektörün en önemli firmalarından biri olmaya devam ederek, ‘güvenilir’ ve ‘kaliteli hizmet’ anlayışımızı sürdürmek, standart değil, çizgi üstü projeler üretmek.

VİZYONUMUZ

Sektörde kurumsallaşması ve güvenirliğiyle ön plana çıkan; yenilikçi ve istikrarlı duruşuyla örnek alınan saygın ve öncü bir şirket olmak, çalışanları ve müşterileriyle Türkiye’nin yatırıma açık potansiyel gücünü çağdaş değerlerle yükseltmek.